Karaman Gençlik Muhalefeti'ne üye bir grup Gezi Parkı Olaylarının devamı ,le ilgili basın açıklaması yaptı;
Yapılan Açıklamada ;''Gezi Parkı direnişiyle büyüyen toplumsal muhalefet, bütün baskılara rağmen büyümeye devam ediyor.
Kentsel  dönüşümle,  doğamızı, yaşam alanlarımızı yok eden  A.K.P hükümeti gezi parkıylada yaşam alanlarımızı yok etmeye devam etmiştir. Bu yok oluşa dur diyen, geleceğine, özgürlüğüne, ve doğasına sahip çıkan insanlar, yaratılan faşizme A.K.P diktatörlüğüne karşı canları pahasına, direnmiştir ve direnmeye devam edecektir.
A.K.P diktatörlüğünün yaratmış olduğu faşizmin boyutu;Recep Tayyip Erdoğan’ın istediğimi yaparım zihniyeti, 5 vatandaşımızı devlet eliyle katletmiştir. Bu gün Ethem Sarısülük adlı vatandaşımızın katili ise serbest bırakılmıştır. R.T.E’nin saflaştıran söylemleriyle kendine görev çıkaran ’’eli sopalı ve eli palalı’’ saldırganlar, halkın üzerine saldırarak devletin yaratmış olduğu faşizme, sivil bir toplum kazandırmış’’Kendi halkına zülmeden iktidar, meşruiyetini kaybetmiştir’’ diyen R.T.E  kendi  halkına zülmetmeye devam etmiştir. AKP. Diktatörlüğüne direnen insanlara ise ’’çapulcu, marjinal, eşkıya’’ gibi söylemlerde bulunulmaktatır.
Yaratılan devlet faşizmi ile polis ; İlk günden itibaren gezi parkı direnişçilerine faşice saldırmış, direnişçilerin çadırlarını yakmış, halkı gaza boğmuş, eylemcilerin üzerine plastik mermi yağdırmış göz altına alınanları taciz etmiş ve hakaretler yağdırmıştır.
Bugün gezi parkı direnişi, doğa talamına karşı tepkiyi aşıp farklı bir boyut kazandırmıştır, bu boyut ise ; A.K.P diktatörlüğünün yaratmış olduğu gerici ve hayatın her alanına müdahale eden baskıcı tavrına karşı dur demenin simgesi ve halkın öfkesidir.
Bu haklı direnişi, kabullenmeyen A.K.P hükümeti, faşit saldırırlarla insanları kadletmeye devam etmektedir.  A.K.P‘nin yaratmış olduğu faşizm ise son olarak Ali İsmail Korkmaz arkadaşımızı katletmiştir. İşte bu faşizme direnen bizler, bu onurlu mücadelemizin temsili olarak alanlardayız ve alanlarda olmaya devam edeceğiz,''dendi.

Grup basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.