İthalatını ve ihracatını yapmakta olduğunuz her tür ürün ve mal alımı sürecinde gümrük müşavirliği hizmeti alınmaktadır. İlgili Gümrük mevzuatları gereğince devletlerin ve yasalarının belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde gümrük işlemleri yapılmaktadır. Bu durumdan da anlaşılacağı gibi her ülkenin gümrük mevzuatı ve yasaları farklıdır. Bir ülkeye herhangi bir amaçla bir ürün göndermek istediğinizde hem çıkış gümrüğü olarak ülkemiz gümrük kurallarına hem de gideceği ülkenin belirlemiş olduğu gümrük şartlarına uygun olarak hareket edilmektedir. Ve bu çalışmalar her zaman profesyonellik ve deneyim isteyen işlerdir. 

İstanbul Gümrük Müşavirliği alanında çalışan Kızılkaya Gümrük Müşavirliği firmamız her tür gümrük çalışması için sizlere profesyonel olarak hizmet vermektedir. Etkin ev deneyimli bir ekip ile çalışmalar yapan firmamız gümrük işlemlerinizin en kısa süreler içerisinde ve eksiksiz olarak yapılabilmesi adına çalışmaktadır.  

Gümrük Malları Satın Alma

Gümrük malları satın alma konusunda sizlerde mutlaka bazı detaylar duymuşsunuzdur. Gümrük malları olarak bazı ürünlerin çok uygun fiyatlardan satışa sunulduğu anlatılmaktadır.

Bu ürünler gümrüklerde uygunsuz olarak taşınırken fark edilen ya da kaçakçılık esnasında yakalanan mallardan oluşmaktadır. Bu alanda her türlü ürüne denk gelebilirsiniz. Gümrük malları olarak adlandırılan bu ürünler gümrük depolarında muhafaza edilmektedir. Ve yerine yenileri geldiği ve alan yeterli olmadığı için bazı dükkanlar aracılığı ile çok uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

Gümrük malları satın alma konusunda gerekli tüm bilgilendirmeleri Kızılkaya Gümrük Müşavirliği sayfamızdan edinebilirsiniz.