Hafta 7 günden ve 24 saatten oluşmaktadır. Pazartesi günü haftanın ilk günü olması ve genellikle de mesai başlangıcı olduğu için kimse tarafından sevilmez. Bu yüzden sosyal medya platformlarında pazartesi günleri genelde sendrom içerikli özlü sözler paylaşılır. Bu sözler biraz komik biraz isyankâr biraz da yüzlerde tatlı tebessümler oluşturabilecek niteliktedir. Kalbim City sitesinde haftanın her gününe özel anlamlı sözler içeren mesajlar bulabilirsiniz.

Her Gün Özeldir

Pazartesi günü hafta başı sendromu dedik, Salı günü sendromun bittiği gün, Çarşamba günü haftanın ortası, Perşembe hafta sonunun müjdecisi, Cuma günü ise hem mübarek gün hem de son iş günü olduğu için herkesin mutlu olduğu bir gündür. Her güne özel hazırlanan etkileyici mesajlar içerisinde Cuma günlerini biraz daha ayrı tutmak gerekir. Hem dini açıdan da önemli bir gün olması vesilesi ile bugüne özel sözler daha da bir anlam kazanmaktadır. Anlamlı sözler paylaştığınız zaman insanlar o günün öneminin de farkına varırlar.

Günleri Anlamlı Hale Getiren Mesajlar

Günaydın mesajı ile başlayan bir güne güzel geçen bir günle devam etmek ve akşamın hayırlı gecenin huzurlu olmasını dileyen güzel sözler herkesi mutlu eder. Bu mutluluğa ortak olmak isteyen herkes sitenin güzel sözler arşivi içeriklerinden faydalanabilir. Kalbim City sitesini inceleyerek kimi mutlu etmek istiyorsanız ya da kendinize günün sözünü armağan etmek istiyorsanız seçiminizi yapabilirsiniz.