İl Müdürü Hasan Erkan ,Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile birlikte sınıfları tek tek gezerek eğitim gören öğrenciler ile sohbet etti.

İl Müdürü Hasan Erkan konuya ilişkin açıklamasında;

“Mavi Tırtıl” projesi ile bilinç düzeyi yüksek, başarılı sağlıklı bir nesil yetiştirmek, çocukları ve gençleri istendik bilinç düzeyine ulaştırmak, sağlıklı bir nesil oluşturmak amacındayız. Bunun yanı sıra gençlere yönelik istismarın ve şiddetin engellenmesi ile gençler arsında her türlü ayrımcılığın giderilmesi en büyük amacımızdır ilkesiyle çıktığımız bu yolda geldiğimiz noktaya ve aldığımız mesafeye baktığımızda, yapılan yoğun ve yorucu çalışmalardan dolayı kıvanç ve onur duyuyoruz.

Bu çalışmada vaktini emeğini hiç esirgemeden bütün imkanlarını seferber eden Karaman Lisesi müdürü Ayhan Kahraman ve müdür başyardımcısı Zeki Tuman’a teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Gelinen noktada en büyük pay öğretmenlerimizin. Kurumumuz bünyesinde barınan çocuklarımızın aldıkları değerler eğitiminin hayatlarına yansıması ile yaptığımız işin mutluluğunu yaşıyoruz. Topluma eğitimli insanlar kazandırmak amacı ile yaptığımız bu projenin başarısı Karaman’ın başarısı olacaktır. Yapılan hayırlı çalışmada ortağı olduğumuz kurumlara Gençlik Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’nun şahsında,Karaman Lisesi Öğretmenlerine okul müdürü Ayhan Kahraman ve Zeki Tuman’ın şahsında teşekkür ediyorum. En önemlisi burada eğitim gören çocuklarımızı tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum. “dedi.

Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman konuşmasında;
“Karaman Lisemizde uygulamaya koyduğumuz Mavi Tırtıl Projemiz verimli bir şekilde devam etmektedir. Okulların tatile girmesinden sonra öğrencilerin yaz tatili döneminde bilgi birikimleri yavaşlamaktaydı. Yaptığımız bu yaz okulu sayesinde öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimize sabah öncelikle sosyal, kültürel ve ahlak bakımından dersler veriyoruz. Öğleden sonra ise yüzme, tenis, tiyatro ve müzik gibi etkinliklerle öğrencilerimizin dolu bir zaman geçirmelerini sağlıyoruz”dedi