“Kurbanını huzur için paylaş” sloganıyla kurban organizasyonu faaliyetlerine hız veren huzur derneği tarafından, 3 kıta 20 ülkede kurban bağışı bedeli 600 tl olarak duyuruldu.

2020 yılında emanet edilen binlerce hisseyi ihtiyaç sahibine ulaştıran Huzur derneği, kurban bağışı faaliyeti kapsamında yoksulluk ve açlıkla mücadele eden Afrika başta olmak üzere Asya ve Balkanlarda kurban emanetlerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Kesim videoları gönderilecek

Huzur derneğinden yapılan açıklamada; geçen sene olduğu gibi bağışçılarımız tarafından bu sene de bizlere emanet edilen kurbanlar, Bölgede görevli Huzur derneği, personelleri gözetiminde veteriner ekip tarafından sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra,  kesimi İslami usullere hassasiyet ile uyularak kesilecek kesim sonrası sms ile bağışçılara bilgi verileceğini ifade eden dernek yönetimi kesilen kurbanların  yetimhane, ihtiyaç sahibi ailelere bölge koşullarına uygun hijyenik şartlarda dağıtılarak kesim videosu bağışçılara gönderileceği ifade edildi.

50.000 ihtiyaç sahibine ulaşılması hedefleniyor

Uzun zamandır Afrika ve çeşitli dünya ülkeleri üzerinde yardım faaliyetlerinde bulunan Huzur Derneği ,2021 kurban organizasyonu ile pandemi sürecinde yoksulluk oranı artan mazlum ve mağdur coğrafyalarda 50 bin insana kurban etini dağıtmayı planladıklarını ifade etti.

Güvenilir online bağış

Afrika kurban bağışı yapmak isteyen bağışçılar kurban bağışını “huzur.org.tr” internet sitesi üzerinden 256 bit ssl sertifikası ile güvenli olarak, web sitesinde yer alan banka hesaplarına “EFT/Havale” yoluyla, Huzur derneği merkezinden veya 0 535 461 89 83 nolu telefon numarasından bilgi alarak bağış yapabilecekler.