İskenderpaşa Cemaati 31 Mart seçimlerinde Erdoğan'a desteklerinin devam edeceğini açıkladı. İskenderpaşa Cemaati'nin lideri ​Muharrem Nureddin Coşan imzasıyla yayınlanan metinle 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'na ve Başkan Erdoğan'a olan desteğin devam edeceği vurgulandı.
Türkiye 31 Mart 2019 yerel seçimleri için bir kez daha sandık başına gitmeye hazırlanırken, yerel seçimde hangi cemaatin kimi destekleyeceği noktasında da büyük bir merak hakimdi. Yerel seçimler için oyunu kime vereceğini açıklayan cemaatlerden biri de İskender Paşa Cemaati oldu.

Mahmud Esad Coşan’ın Avustralya'da bir TIR kazasında vefat etmesi akabinde Muharrem Nureddin Coşan’ın liderliğini üstlendiği İskender Paşa Cemaati’nin tavrının ‘Cumhur İttifakı’ndan yana olduğu ortaya çıktı.

 Muharrem Nureddin Coşan imzalı metinle kamuoyuna duyurulan bu destek açıklamasında 'Cumhurun Müttefiki Aziz Başkanım' ifadesinin yer alması dikkat çekti. İşte Başkan Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na olan desteğin paylaşıldığı o açıklama:

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI
2011 seçimlerinde yaptığı dikkat çekici açıklama ile bugünkü Cumhur İttifakı’nın fikri temellerini atmış olan Sayın Muharrem Nureddin Coşan'ın, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine ilişkin açıklamasını paylaşıyoruz.
CUMHURUN MÜTTEFİKİ
AZİZ BAŞKANIM

"İçini tutuşturulmuş ateşle dolduran hendek sahipleri
 KAHROLMUŞTUR" [ BURUC  85 (1-9) ]
İyilik elçilerini; iz’ansız, kapkara, kokuşmuş düzenlerini korumak algısıyla, taşlayarak, kalleşçe öldürenler KAHROLMUŞTUR.
4 Şubat 2001’i tasarlayan, görmezden gelen, unutturan meş’um zihniyet KAHROLMUŞTUR.
Rabb’lerinin hoşnutluğunu kazanmak için Cuma günü camide toplananları katleden, yaşam modeli iddiası sahibi hegemonya KAHROLMUŞTUR.
Bizi bize, bizi nefsimize, kardeşi kardeşe, Kürt’ü Kürt'e, Arap'ı Arap’a, Alevi'yi Sünni'ye, Türk’ü Türk’e, Agop’u Abdullah’a, milleti de zillete düşüren KAHROLMUŞTUR.
Ayrıştıran, bölen, ötekileştiren, itibarsızlaştıran, tefrika sokan, şeytan güdümlü, tek dişli canavar KAHROLMUŞTUR.
Barış ve selamet elçisi İnancımız her daim baki ve payidar olacaktır.
Bu bağlamda, biz de 
( EVET ) ile sizi destekliyoruz.
MUHARREM NUREDDİN COŞAN''