Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Gazipaşa Bedesteni ve Atatürk Bulvarı’ndaki esnafları gezdi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Uğurlu, bölge esnafının ve vatandaşların isteklerini dinledi.

Esnaf ziyareti sırasında Merkez Sağlık Ocağı yanında yıkılan barakaların bulunduğu alanı da inceleyen Başkan Uğurlu, daha sonra Park-Bahçe Müdürlüğü’nce İstasyon Parkı’nda yürütülen çalışmaları yerinde takip etti.

İstasyon Parkı’nın yapılan yeni düzenleme ile Temmuz ayının başında halkımızın hizmetine sunulacağını söyleyen Belediye Başkanımız Uğurlu burada yürütülen çalışmalar hakkında şunları söyledi:
“İstasyon parkını bu ayın sonuna kadar faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Engelli vatandaşlarımızın rahat girip çıkabileceği yollar, vatandaşımıza çay ikramında bulunacağımız bir kafeterya yapılıyor. Havuzun bakımı, yeni oturma gurupları ve çevre düzenlemesiyle buradaki hareketliliği artırıp çok yakında bölge insanımızın hizmetine sunacağız.” dedi.