Karaman Belediyesi, şehri yeni hizmetlerle buluşturmaya devam ederken, Karaman’ın ilk Kapalı Pazarı olan Elmaşehir Mahallesi’ndeki Kapalı Pazar Alanı, 7 Ağustos Salı gününden itibaren semt pazarı olarak hizmete açılıyor.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, gerçekleştirdikleri her proje ve çalışmaların Karaman’ı daha modern hale getirdiğini ifade ederek, bu amaçla yapılan Kapalı Pazar da, 7 Ağustos’tan itibaren semt pazarının da halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti. 
Taptuk Emre Mahallesi’nde ki 1607. sokağa Salı günleri kurulan semt pazarının bundan böyle Kapalı Pazar Alanında hizmet vereceğini söyleyen Başkan Uğurlu, vatandaşlarımızın bundan böyle daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabileceklerini dile getirdi.

Bu arada Pazartesi ve Perşembe semt pazarlarının günlerinde bir değişiklik yapıldı. Pazartesi günleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne kurulan semt pazarı Perşembe günleri, Kemal Kaynaş Caddesi’ne Perşembe günleri kurulan semt pazarı da Pazartesi günleri Karamanlıların hizmetinde olacak.