Mevcut başkan Kerim Gökhan Şancı’nın yanı sıra, Avukat Mesut Ceranoğlu ve Avukat Bayram Ali Bulut’un başkanlığındaki listelerin yarıştığı seçimler sonunda Baro Başkanlığına 110 üyeden 43’ünün oyunu alan Bayram Ali Bulut seçilirken diğer adaylardan Mesut Ceranoğlu 33, Kerim Gökhan Şancı ise 32 oyda kaldı.
Seçimler öncesinde söz alan Baro Başkanı K. Gökhan Şancı, yönetimin hiçbir zaman tek başına güçlü olamayacağını, üyelerinin destek vermesiyle güçlü olacağını söyledi.
Avukat Mesut Ceranoğlu’da, seçilmeleri halinde baroda tüm meslektaşları arasında saygı ve sevgi ortamı yaratacaklarını, avukatların meslekte daha donanımlı hale gelmeleri için mesleki seminerler düzenleyeceklerini, genç meslektaşlarının maddi sıkıntı çekmemeleri için girişimlerde bulunacaklarını sonuç olarak tüm meslektaşlarının benim barom işte böyle olmalı diyebileceği bir baro anlayışını hayata geçireceklerini ifade etti.
Avukat Bayram Ali Bulut’da, Avukatlık camiasının görev alanları ile gelirlerin hakça dağılımında bir haksız rekabet olmadığının maalesef söylenemediğini belirtti. Bulut, “Avukatların hiçbir devrinde efendileri olmadı bundan sonrada olmayacaktır. Avukatlar kimsenin emir ve talimatlarıyla hareket etmezler. Biz ancak görevimizin kutsallığına inanan kimseleriz” dedi.
Baro Başkanlığı’na seçilen Bayram Ali Bulut’un Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.
1989’da kurulan Karaman Barosu 13. Genel Kurul Toplantısını hafta sonu yaptı. Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen Genel Kurulda Avukatlar çoğunluk sağlayarak 3 aday’lı listede seçime gitti.
Avukat Bayram Ali Bulut, Kerim Gökhan Şancı ve Mesut Ceranoğlu’nun yarıştığı 110 üyesi bulunan Karaman Barosu seçimleri, Karaman Barosu Avukatlarından Cengiz Özler’in Divan Başkanlığında yapıldı.
Saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından gündem önceliği ile Baro Yönetim Kurulunun iki yıllık faaliyet raporu okundu.  Genel Kurul, Yeni dönem iki yıllık Baro bütçe taslağının görüşülmesi, yıllık Baro aidatlarının oylanması ile devam etti.
Başkan Adaylarından Bayram Ali Bulut da; “Avukatlar kimsenin efendisi değildir. Bizler Avukatların arkasında duracak onların birliğini ve bütünlüğünü sağlayacak Baro yönetime talibiz.”dedi. Yine Başkan Adaylarından Mesut Ceranoğlu’da dayanışma içinde güçlü bir Baro yönetimi için destek istedi. Konuşmaların ardından verilen aranın ardından daha sonra delegeler sandığa giderek başkan adayları için oy kullandı.
Seçimlerin ardından Karaman Barosu 13. Genel Kurul Seçimlerinde kullanılan 110 Oy’dan 43’ünü alan Bayram Ali Bulut Baro Başkanı seçildi. Seçimlerde 33 oy Mesut Ceranoğlu, 32 oy ise K.Gökhan Şancı aldı.


AVUKAT BAYRAM ALİ BULUT’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Fatih Akpınar
Murat Öztürk
Fatih Karataş
Mehmet Ayçiçek
Mustafa Çınar
Hatice Zengin Kelleci
Şerife Eğilmez Taşkıran
Oktay Yılmaz
DİSİPLİN KURULU LİSTESİ
Özgür Soyalan
Tülin Delibalta Yıldırım
Tuba Karakuş
DENETLEME KURULU LİSTESİ
Sezai Öcal
Mecit Altun
Sevim Sarı Öztürk
BİRLİK DELEGESİ
Halit Armutlu
Mehmet Ayçiçek

AVUKAT MESUT CERANOĞLU’NUN LİSTESİ
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Cihan Savaşan
Enver Turhan
Raşit İşler
İrfan Kurt
Ramazan Dölek
Betül Laçin
Doğan Özdemir
Ahmet İsmail Türegün
DİSİPLİN KURULU
İlhan Orduoğlu
Cumhur Özırmak
Bulut Yıldız
DENETLEME KURULU
Sevgi Soytürk
Halil Gençer
Mustafa Akkuş
BİRLİK DELEGELERİ
Nevzat Koyuncu
Hüseyin Şeber

AVUKAT KERİM GÖKHAN ŞANCI’NIN  LİSTESİ
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Gülten Şeber
Mustafa Çınar
Yılmaz Dinler
Selçuk Acarözmen
Muammer Büyükeken
Mehmet Fatih Atik
Neşe Balta Çimen
İsmail Atakan Ünver
DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
Oğuzhan Karataş
Salih Tekin
Tülin Delbalta Yıldırım
DENETLEME KURULU ÜYELERİ
Mecit Altın
Şafak Yamanel
Mustafa Akkuş
BİRLİK DELEGELERİ
Muzaffer Yalçın
Fatih Karataş