Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi liderleri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneği Karaman şubesini ziyaret etti.
Karaman Gençlik Merkezi Liderleri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş’ı ve gazileri ziyaret etti. Gençlik Liderlerine, Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü liderler eşlik etti.

Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Baş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Karaman Gençlik Merkezi personelini bu anlamlı günde derneğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Şuanda bizim doksan tane gazimiz bulunmaktadır. Bizler Karaman’da olsun, Karaman dışında olsun gazilerimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Burada ki her gazimizin ayrı ayrı anıları bulunmakta. Kimisi bu anıları rahat bir şekilde anlatabiliyor, kimisi anlatmaya fırsat kalmadan duygulanıyor, ağlıyor ve o günleri tekrar yaşıyor. Allah’ım o günleri milletimize, ülkemize tekrar yaşatmasın” diye konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençlik merkezi liderleri gazilerin ellerini tek tek öperek onlarla dertleşti. Aynı zamanda Kore ve Kıbrıs Gazileri için hazırlanan çiçek, gençlik liderleri tarafından Gaziler Derneği Başkanı Baş’a takdim edildi.

Ziyaret, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.