Ramazan Bayramı kutlama programı, 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat: 10.00’da Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programı ile başladı. Bayramlaşmaya Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı V. Mehmet Uslu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,  İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Polisevinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı ve Belediye İtfaiyesi ziyaret edilerek, askerlerin ve itfaiyecilerin bayramı kutlandı.

Bayramlaşma ziyaretlerine hanımefendi Vildan Koca’nın da katılımıyla Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve Huzurevi sakinlerinin bayramı kutlandı. Burada bir süre çocuklar ve huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Murat Koca ve hanımefendi Vildan Koca çocuklar ve yaşlılara hediyeler verdi.

Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmiş olsun dileklerinde bulunularak devam etti. Daha sonra Şehit ve Gazi Ailelerinin ziyaret edilmesiyle program sona erdi.