İftara doğru Karaman Belediyesi Mehter Takımı söyledikleri marşlarla programa ayrı bir renk katarken, çocuklar da sergilenen Hacivat-Karagöz oyunundan büyük keyif aldılar. Çeltek, İmaret ve Hisar Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara sunulan iftar yemeğine; Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ve küçük-büyük çok sayıda vatandaşımız katıldı. Oruçlar açılmadan önce tek tek masaları gezen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu vatandaşlara hayırlı iftarlar diledi.

Seneye Her Mahallede İftar Sofrası
Yemekten sonra vatandaşlarımıza seslenen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, gelecek yıldan itibaren Ramazan ayında her iki güne bir değişik semtlerde iftar sofrası kuracaklarını söyledi. Bu iftarların hayırsever kişiler tarafından verildiğinin altını çizen Uğurlu: “ Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar yapmaya devam ediyoruz. Bu sofralar yardımsever hemşehrilerimiz tarafından kuruluyor. Biz sadece onlarla sizin aranızda köprüyüz. İnşallah bu organizasyonu gelecek yılki Ramazan Ayı’nda her iki güne bir düzenleyip tüm mahallelerimize ulaşmak istiyoruz. Soframıza konuk olduğunuz için şükranlarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.


Geleneksel iftar sofralarının üçüncüsü; Beyazkent, Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Yesevi ve Siyahser Mahallelerini kapsayacak şekilde, 3 Ağustos Cuma günü Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi bahçesinde yapılacak.