Kosmak firması diğer bir adıyla fiber Cable Jet, Türkiye merkez olarak kurulmuş olan fiber optik cable blowing machine üretimi ve satışını yapan başarılı bir firmadır. Günümüzde dünya genelinde de binlerce farklı ülkeye ürünlerinin ihracatını yapmış olan bir şirkettir. Müşterilerine en profesyonel şekilde hizmet sunan firma, müşteri odaklı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle de üfleme makinaları alanında oldukça işlevli ürünler üreten firma, müşterilerinin sağladığı geri dönütlere göre de ürünlerinin gelişimini tamamlar. Böylelikle her üretimde üfleme makine ve ekipmanları en iyi halini alarak müşteriler ile buluşur.

Ülkemizdeki taşeron firmalarının hepsinin kullandığı üfleme makineleri Kosmak şirketi tarafından temin edilmektedir. Firma tüm taşeron sektöründe 1999 yılından bu yana oldukça sağlam bir yer edinmeyi başarmıştır.

Kablo Üfleme Makine ve Ekipmanları

Cable blowing equipment ve üfleme makineleri firmanın üretimiyle birlikte satışını da sağladığı ürünler arasında yer almaktadır. Kaliteli ürün anlayışı ile yolan çıkan Kosmak, ürünlerinde en kaliteli parça ve ekipmanları tercih eder. Bu sayede kablo üfleme makine ve ekipmanları da müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek türde hizmet sunar. Dünyanın dört bir yanında ürünlerinin satışını sağlayan firma bu bakımdan yer aldığı sektördeki yerini sağlamlaştırmakta ve sektörün en iyilerinden olma yolunda ilerlemektedir. Aşağıda firmanın üretimini ve satışını yaptığı bazı üfleme makinalarını maddeler halinde sıraladık.

  • Kablo tamir silindiri
  • Kanal bağlantısı
  • Hava soğutucu
  • Fok
  • Minifok
  • Minifok plus

Kaynak: https://kosmak.com/