Kurban Hisseleri markası, kurban organizasyonu sağlayarak Kurban Bayramlarında bireylerin herhangi bir sıkıntı yaşamadan kesim işlemlerini tamamlamasına olanak tanır. Bu bağlamda 15 yıllık tecrübeye sahip olan organizasyonun içerisinde alanında uzman ekip çalışanları da bulunmaktadır. Bu sayede kurbanlık kesim işlemleri tamamen İslami koşullara uygun bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda kurban hisselerini daha öncesinde firmanın web adresinden görüntüleme alternatifiniz de bulunuyor.

Kurban Hisseleri firmasının online web adresinden direkt olarak kurban hissesi için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ayrıca belirtmeliyiz ki kurban kesim yerleri İstanbul genelinde hizmet sağlamaktadır. Çağlayan pazaryeri ve Arnavutköy’de bulunan kesim bölgelerinde işlemler başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda Avrupa Yakası için de 100 TL ek ücret dahilinde adrese teslim de yapılmaktadır. Bu bağlamda Kurban Hisseleri oldukça başarılı bir organizasyon şirketidir.

Kurbanlık Seçimi ve Kesimi

Kurban hisseleri organizasyonu, sadece kurban kesim işlemlerini değil aynı zamanda kurbanlık satışı uygulamalarını da gerçekleştiren ve Kurban Bayramı’nda pek çok kişiyi uğraşıdan kurtaran bir işletmedir. Müşteriler Kurban Bayramı öncesinde dilerlerse kurbanlık hayvanların görsellerini, sağlık belgelerini görebilirler.

Kurbanlık hayvanlar Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden İstanbul’a kesim için özel olarak getirilir. Bu süreçte kesim öncesinde mutlaka uzman hekimler tarafından da kontrolleri sağlanır. Ayrıca kesim işlemleri esnasında kesim yerinde olma zorunluluğu da bulunmuyor. Tamamen müşterinin tercihine bağlı kalmış bir durum olarak nitelendirebiliriz.

Kaynak: https://kurbanhisseleri.com/