Sanayi alanında, gıda üretim fabrikalarında, askeri sistemlerde sıklıkla kullanılan lazer markalama makinesi Türkiye’de Maymars sitesi üzerinden satışa sunulmuştur. Firma üzerinden alınan cihazlarla ilgili olarak 2 yıl servis garantisi vermekte ve başvurular yapıldıktan sonra maksimum 48 saat içerisinde hangi ilde olursa olun teknik destek hizmeti de sunmaktadır.

Lazer markalama işlemlerinde kullanılan bu cihazlarda yüksek dereceli ışın sistemleri kullanılmakta ve kullanıldığı alanlarda kalıcı izler bırakmaktadır. 300*300 mm genişlik ölçüleri dâhilinde her türlü yüzeye uygun markalama yapılabilmektedir.

Markalama Cihazlarının Teknik Özellikleri

Seramik, ahşap, cam, plastik, metal, alüminyum gibi organik ya da organik olmayan tüm yüzeylere markalama uygulaması yapılabilmektedir. Bu uygulama yapılırken 3 * 3 cm ölçülerine kadar en yüksek hızda markalama işlemi uygulanabilir. Daha geniş yüzeyler için gravür kazıma uygulaması da bu makineler sayesinde sağlanır. Çok kısa zamanlar içerisinde bu işlemler gerçekleştirilir. Kıymetli metal ürünlere de kesim işlemleri yapılır.

Üretimlerinde son teknolojik donanımlara sahip yedek parça ürünleri kullanılarak lazer makinesi cihazları üretilir. Aldığınız ürünler ile ilgili olarak Maymars sitesi garantisinde, ürün montajı yapılarak gerekli olan eğitimler verilir. Tüm yazılımlarda ana kart lisansları alınmış olup yazılımları herkesin anlayabileceği dilde Türkçe olarak yapılmıştır. 5 yıl yedek parça garantisi tüm ürünler için verilir. Herhangi bir donanımsal sıkıntı yaşadığınızda karşınızda güven duyacağınız teknik ekiple karşılaşırsınız. Ayrıca en uygun ödeme koşulları ile bu ürünlere sahip olabilirsiniz.