Nevşehir’de 20-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Şampiyonası Bisiklet yarışlarında Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü Yıldız Bayanlar Bisiklet Takımı takım halinde Türkiye 2. si oldular.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü bisikletçilerinden olan Selver Sezer, Saliha Sezer, Aybike Ünlü ve Fatma Sezer. Takım Antrenörü ve Okul Müdürü Barış Ünlü ve takım Antrenörü Yusuf Sezer ile birlikte  İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ‘u makamında ziyaret ettiler.

     Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Barış Ünlü ziyarette ; “ Mehmet Akif Ersoy Spor Bisiklet Takımımızın almış olduğu ikincilik takdire şayandır. Bu tür şampiyonalarda ilk kez bir okul takımı ikincilik almıştır. Bundan dolayı öğrencilerimizi ve bizden desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz .”dedi.

     Başarılarınız, bizlerin en büyük gururu diyen İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy: “Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak bizleri çok sevindirmiştir. Hangi alanda olursa olsun, İlimizin ismini hakkıyla temsil eden her çalışmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki öğrencilerimiz, yeteneklerini keşfedip başarılarına yeni başarılar eklesin. Bize bu haklı gururu  yaşatan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Kulübü öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarıda emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

  İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.