Karaman Belediyesi Deney ve Bilim Merkezi’nce tertip edilen yaz okulu kursu tamamlandı. Fen bilimleri dersi ve çeşitli sosyal etkinlikleri kapsayan kursta başarı gösteren öğrenciler sertifikalarını Kültür Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Osman Ünüvar’ın elinden aldı. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı H. Osman Ünüvar, “Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun talimatları ile ilkokul öğrencilerine (Birinci Kademe Öğrencileri 4. ve 5. sınıfa geçenler için geçerli) yönelik kurs düzenledik. Tecrübeli biyoloji ve fizik öğretmenleri tarafından verilen kurs 1 (bir) hafta sürdü. Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sertifikalarını verdik. Bu kursun hemen ardından ikinci kursumuz için müracaatları başlattık. Kursumuza katılacak olan öğrencilerimiz velileri ile birlikte Eski Belediye Hizmet Binasının 3. katında bulunan Bilim ve Deney Merkezimize başvurabilirler.” dedi. İkinci kursun ise (13 Ağustos Pazartesi) günü başlayacağı ifade edildi.   

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı kapsamında Bilim ve Deney Merkezinde bu tip faaliyetlerin devam edeceği bildirildi.