Manisa’da 2013 yılında Yavuz Eren Bey tarafından fiziki yetersizlikleri olan bireyler adına kurulmuş olan Nart Lift şirketi en iyilerden biri olarak hizmetine devam ediyor. Özellikle engel durumu olan ve hareket konusunda gün içerisinde yeterli verime sahip olmayan bireyler adına farklı tasarımları mevcuttur. Engelli asansörleri alanında birçok farklı alanda hizmet vermektedir. Bunlardan biri de havuz asansörü hizmetidir. Havuz asansörleri ya akülü ya da su bancı ile çalışan sistemlerle kullanım olanağı sağlar. Bu sayede sizleri aktivitelerden mahrum bırakmadan mağdur etmeyen oldukça kullanışlı bir sistem imkanı sağlanmış olur.

Kullanım alanı oldukça geniştir. Aslında havuzlu tüm alanlarda ve iskeleleri mevcut tüm alanlar içerisinde kolayca kullanıma sahiptir. İsterseniz akülü isterseniz su basıncına göre çalışan sistemleri tercih edin. Türkiye üzerinde bu hizmeti sağlayan tek firma olan Nart Lift müşterilerinin memnuniyeti oldukça önemser. Özellikle de sizlerin bu alanda yaşayabilecek olduğunuz problemleri de hesaba katarak ilerleme kat eder.

Engelsiz Bir Dünya

Hayatınızda hareket kısıtlılığından dolayı oldukça engellere maruz kalarak bir hayat sürmüş olabilirsiniz. Ancak Nart Lift sayesinde istediğiniz bütün aktiviteleri büyük bir güvenle birlikte gerçekleştirmek artık mümkündür. Bütün günü evde geçirmek yerine havuz başında harika bir aktivite imkanıyla deneyimleyebilirsiniz. Sizlere Nart Pool Lift ve BluOne havuz asansörü hizmetiyle hem portatif hem de konumlandırılabilen iki farklı seçenek sunarak hizmet verir.

Kaynak: https://www.nartlift.com/urunler/havuz-asansoru/