Elektrikli Vinçler firması, bulunduğu sektöre 2005 yılında giriş yapan ve vinç satışı sağlayan oldukça başarılı firmalardan biridir. Müşteri odaklı çalışması ile beğenileri toplayarak talepleri yerine getiren firma, fazlasıyla profesyonel iş hizmeti ile gelişmelerini sürdürmektedir. Firma, elektrikli vinç ve köprü vinç ürünlerinin satışını sağlamakla birlikte servis ve onarım hizmetlerini de gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra manyetik kaldıraçlar, vinç uzaktan kumandaları ve monoray vinç satışlarını da sağlar. Ayrıca bakım ve onarımını üstlendiği ürünlerin yedek parçaları da firmanın bünyesinde bulunmaktadır. Bu sayede ürünlerde ortaya çıkabilecek olası problemler de firmanın profesyonel çözüm üretimi sayesinde ortadan kalkar. Kocaeli Gebze bölgesinde şubesi bulunan firma, yurt genelinde tüm müşterilerine talep ettiği hizmeti sunar.

Elektrikli Vinçler

Elektrikli vinçler tek kiriş köprü vinçlere monte edilebilir şekilde üretilmektedir. Aynı zamanda NPI demirine de montajlaması yapılabilmektedir. Aks açıklığı 16 metreye kadar olan işletmelerde oldukça verimli şekilde kullanılabilmektedir. Firmanın stoklarında 1 ton ve 16 ton arasında ürün bulunmaktadır. Bu bağlamda müşteriler geniş bir kategoride ürün stoklarından rahatlıkla faydalanabilirler.

Elektrikli vinçlerin genel halat uzunluğu ise 6 ve 30 metre arasındadır. Bu da kullanıma en uygun boyutlar olduğu için müşteriler tarafından fazlasıyla tercih edilmektedir. Firmanın elektrikli vinçler kategorisinde yer alan tüm ürünleri detaylı bir şekilde incelemek isteyen müşteriler, firmanın online web adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak: https://elektriklivincler.com/elektrikli-vinc/