Bifa Bisküvi Sponsorluğunda Anafartalar İlköğretim okulunda gerçekleştirilen kitap dağıtım törenine gerçekleştirildi
29 Aralık 2011 Perşembe günü saat 15.00’de Anafartalar İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen kitap dağıtım programına Vali  Kahraman ’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Bifa Şirketler Grubu adına Ali Konukseven, Anafartalar İlköğretim Okulu Müdürü Muhiddin Gültekin, Okul Yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Kitap dağıtım töreninde Bifa Şirketler Grubu adına bir konuşma yapan Ali Konuseven Bifa Şirketler Grubu olarak kitap dağıtımı projesinin bu yıl 8.sini gerçekleştirdiklerini belirterek Anafartalar İlköğretim okulunda düzenlenen bu kampanyada 4. ve 5. sınıflardaki öğrencilere Kemalettin Tuğcu, Ömer Seyfettin ve Evliya Çelebi gibi yazarların eserlerinden oluşan Türk klasiklerinden seçilmiş toplamda 8000 adet kitap dağıtmayı düşündüklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen “ Türkiye Okuyor Kampanyası” çerçevesinde kendilerinin de her türlü desteği vereceklerini ifade eden Ali Konukseven Karamanda kitap okuma oranının yükselmesinin kendilerini gururlandıracağını ve mutluluk vereceğini belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ise konuşmasında kitapların hayatımızdaki önemine vurgu yaparken bu tür güzel faaliyetlerin artarak devam etmesini beklediklerini ifade ederek bu kampanya çerçevesinde çocukların kitapla buluşmalarında öncülük eden Bifa Şirketler Grubuna teşekkür etti.
Valimiz Sn. Süleyman  Kahraman  ise yaptığı konuşmasında; “ Kitap okumak insanların hayatı boyunca başarılı olmasını sağlar. Bugün gelişmiş ülkelerin bu noktalara gelmelerinde ki en önemli pay milletçe kitap okuma oranlarının yüksek olmasındandır. Eğer bizlerde ülke olarak bulunduğumuz noktadan daha iyi konumlara gelmek istiyorsak bol miktarda kitap okumalıyız, ülkemizde ve dünyamızda gelişen olaylar hakkında böylelikle bilgi sahibi olmalıyız. Sizler öğrenciler olarak hedeflerinizi her zaman yüksek tutun. Çıtayı yükseklere taşıyın. Çünkü sizler gelecekte bizlerin yerine geçecek ve bizlerden bayrağı devralarak ülkemiz için güzel hizmetlerde bulunacaksınız.” dedi.
Vali Süleyman  Kahraman konuşmasının devamında Cumhurbaşkanımız himayelerinde başlatılan “Türkiye Okuyor” kampanyasının ilimizde “Karaman Okuyor” kampanyası şeklinde devam ettirildiğini belirterek kitap dağıtımı programının gerçekleştirilmesinde emeği geçen Bifa Şirketler Grubuna teşekkür ederek, böyle güzel ve anlamlı kampanyalara olan desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Vali Süleyman Kahraman Türk klasiklerinden oluşan kitapları imzalayarak,  İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy'la birlikte öğrencilere kitapların dağıtımını gerçekleştirdi.