Polikliniklere muayene için gelen çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe her kesimden ilgi ve katılım yoğun oldu. Etkinlikte el baskısı yapan her çocuğa küçük hediyeler de verildi.  
Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu ve Devlet Hastanesi idari kadro düzenlenen etkinliğe katılarak ziyaretçilerle yakından ilgilendiler. İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu program için, “eğlenceli ama bir o kadar da anlamlı bir etkinlik. Organ Bağışı bilincinin küçük yaşlarda oturtulması adına yapılan bu etkinliğin 23 Nisan Çocuk Bayramında düzenlenmesi de önem arz ediyor. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın çocuk bayramını da bu vesile ile kutluyorum. ” şeklinde konuştu.
El Baskısı etkinliğine İlimiz Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Ulaş Dumlu ve öğrencileri etkinlikte görev alarak destek verdi. Diğer taraftan, İlimiz de organ nakli olmuş ve organ bağışı konusunda gönüllü olarak özveriyle çalışan Ercan Çalışkan, Yusuf Sütçü ve Hüseyin Özcanoğlu da etkinlikte hazır bulundular.