Kuruluşundan bu yana geçen süreç içerisinde müşterilerini hep daha iyiye yönlendiren ve daha iyi kazançlar elde etmelerine yardımcı olan Mersin Döviz, 1990 yılında kurulmuştur. Başlangıçta bir aile şirketi olarak adımlarını atmasına ek olarak ayrıca alanındaki en köklü ve en eski döviz bürolarından bir tanesi olarak da bilinmektedir.

Mersinin birçok alanda oldukça etkin olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, sektörler içerisindeki döviz talebi ve girdi çıktılarını en iyi şekilde hizmet sunmaktadır. Kalitesinden ödün vermemesinin yanı sıra varlığının artılarını da en olumlu şekilde yine sizlere yansıtmaktadır. Genel bakışta, ülke içerisinden giren dövizlerin Türk lirasına çevrilmesinde de etkin rol oynayan Mersindöviz, bölgesindeki küçük esnaflar için de gerekli kolaylığı sağlamaktadır.

 En İyi Hizmet Alabileceğiniz Firma, Mersin Döviz!

Hizmet verdiği alanda kalitesine denk bir biçimde uzman kadrosuyla beraber çalışan Mersin döviz, teknolojik konularda da var olan ilerlemeleri sürekli olarak takip etmektedir. Kendi bünyesinde de bu teknolojik gelişimleri benimsemekte ve buna uygun bir biçimde işleyiş göstermektedir. Para ve finans konularında çevresindeki ve piyasa içerisindeki malları yönlendirebilecek kapasiteye sahiptir.

Bununla beraber müşteri memnuniyetini de oldukça önemseyen Mersin döviz, zirvede olmanın yanında lider konumundadır. Sosyal medya hesaplarından bilgilendirmeler alabileceğiniz gibi alt yapısı ve işleyişi hakkında da bir şeyler öğrenebilme imkanınız bulunmaktadır. Firma her konuda ileri düzey adımlar atarak asla zamanın gerisinde kalmamakta ve müşterilerinin taleplerine olabilecek en doğru şekilde karşılanmaya da bir hayli özen göstermektedir.

Kaynak: https://www.mersindoviz.com/