Ülkü Ocakları Karaman şube başkanı Latif Pulcu, Dağlıca’daki hain saldırı nedeniyle bir açıklama yayımladı. Duaların kesintisiz olması gerektiğini vurgulayan Pulcu, ‘’Slogan atmanın kimseye bir faydası yok’’ dedi.
Bu ihanetin unutulmayacağına değinen Ocak başkanı Latif Pulcu sözlerine şöyle devam etti; ‘’Ülkemiz bugünlerde bir ateş çemberinin içinden geçmekte, hemenher gün vatan evlatlarını bölücü terör örgütünün ''KAHPECE'' saldırılarına kurban vermektedir. Son olarak dün Dağlıca ‘da hain terör örgütünün kahpe bir pususunda patlama sonucu Tabur komutanımız dâhil birçok vatan evladı şehit olmuştur.
Şüphesiz şehitlerimizin vebali ''çözüm süreci'' denen ihanet sürecinin mimarlarının boynundadır. Ve Şüphesiz ki Türk tarihi bu ihaneti unutmayacak ve mutlaka hesabını soracaktır. Ülkücülerin nefesi daima bu vebali taşıyanların boynunda olacaktır.
Bayrak indiğinde, şehitgeldiğinde, bölücüler saldırıya geçtiğinde ÜLKÜCÜLERİ hatırlayanlar ve hatta bizden hesap sorma hadsizliğini gösterenler her nasılsa ülkücüler akilleri protesto ederken, çözüm sürecini protesto ederken, dikilen terörist heykellerine tepki gösterirken bizleri yalnız bırakmış, hatta çözüm sürecine zarar vermekle suçlamıştır.
Bütün bunların hesabı elbet sorulacak ve şehitlerimizin kanı mutlak suretle yerde kalmayacaktır. Bölgeden gelen bilgilere göre halen patlamalar yaşanmakta, çatışmalar devam etmektedir.
ÜLKENİN BU DURUMUNDA biz ÜLKÜCÜLERE düşen askerimize, polisimize mücadelesinde dualarla destek olmaktır. Slogan atmanın ne askerimize ne polisimize nede bu cennet vatana şu durumda bir faydası yoktur.
ÜLKÜCÜLERİN SAFLARI SIKLAŞTIRMA ZAMANIDIR!!!...
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.’’Dedi.