Romanya'da Destiny Mangalia Derneğinin sunduğu, KGM Gençlik Kulübü Derneği olarak ortak oldukları ''The Key To Success (Başarının Anahtarı)'' isimli Gençlik Değişimi Projesi, Türkiye, Romanya, Bulgaristan, İtalya'nın ortaklığı ve 25 gencin katılımı ile 8-15 Eylül 2013 tarihinde Romanya'nın sahil kasabası olan Mangalia'da gerçekleşti.
Karaman'dan 6 kişilik ekip hem ülkemizi hem Karaman'ı gerçekleşen kültür gecesiyle müzik, dans, yemek, çeşitli tanıtım broşürleri, tanıtım videoları ve çeşitli hediyelerle layıkıyla tanıttılar.

Projede iş bulma konusunda çeşitli eğitimler, araştırmalar, sunumlar yapılırken, gençlerin iş bulmalarında yardımcı olacak tüm bilgiler elde edildi. Ayrıca iş görüşmeleri hakkında kısa bir film çekilerek tüm proje katılımcıları bu filmde yer aldılar. Katılımcılar, projeye katılımlarını ve becerilerini belgeleyen uluslararası geçerliliğe sahip Youthpass Sertifikası ile ödüllendirildiler. 

Bugün Karaman'a ulaşan ekip, projenin kendilerine olumlu birçok şey kattığını ve her gencin muhakkak böyle bir deneyim içerisinde yer almaları gerektiğinin altını çizdi.

Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda Proje Sorumlusu olan A. Yağmur Süzer, Karaman Gençlik Merkezim Gençlik Kulübü'nün 2010 Kasım ayından yani kuruluşundan bu yana gerek Karaman ilinde gerekse yurtdışında, 7. Uluslararası Gençlik Projesi gerçekleştirdiğini, proje faaliyetlerini devam ettirecek olan Kulübün 18-30 yaş arası tüm gençlerin yurtdışı fırsatlarından yararlanmalarına imkan sağladığını, KGM Gençlik Kulübü'nün bu çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.