Bu gün 15 temmuz ihanetinin ve aynı anda karşısında yükselen vatanseverliğin,destanlaşan kahramanlığın 2.yılındayız.Tarihin çeşitli dönemlerinde türlü ihanet kalkışmaları olagelmiş fakat 15 temmuz 2016 bunlardan çok farklı bir ihanet hikayesini karşımıza çıkarmıştır.

Hainler aynı zamanda dünyaya kan kusturan kan baronlarının kontrolünde ve planlamasında ajanlık ,uşaklık veya emperyalizme tetikçilik yapmışlardır.

FETÖ özellikle değerler üzerinde tahribat yaparak uzun yıllar inanç mefkurelerimizde derin çatlaklar açmış,dinler arası diyalog,ortak ayinler,sulandırılan medeniyet anlayışı vs. yöntemlerle nesiller üzerinde ağır tahribatlar yapmıştır.

FETÖ devletin sinir merkezlerine ve kalbine kadar sızıp kurumları emperyal politikalara hazır hale getirmiş,din kisveli ajanlığın en alçak örneğini göstermiştir. 

FETÖ Türk çocuklarının manevi zehirlenmesini pompalayarak bu topraklardan emperyalizme mankurt ve hizmetli devşirmiştir.

FETÖ kendine güç ve hakimiyet kazandırmak için en sefil iftiraları,en tuzaklı kumpasları ve iğrenç para kazanma yöntemlerini kullanarak toplumun her yerine kanca atan ayrık otu gibi kök salmıştır.FETÖ 15 Temmuzda çok başlı bir yılan gibi hainliğini yapmış ama dünyaya parmak ısırtan Türk halkının ölümlerle eğlenen tunç yürekli haliyle yüz yüze gelmiştir. İhanet ve arkasındaki tüm güçler;umutların tükendiği yerde,Allah'ın yardımını ve Türk'ün kudretini hesap edememişlerdir.Tarihin hain mezarlığına gömülmüşlerdir.

O gece onlarca şehit ve yüzlerce gazimiz bizim gururumuz,aynı zamanda özlediğimiz kardeşlerimiz olarak hakka intikal etmişlerdir.

Türk Eğitim-Sen olarak bu mücadelenin sosyal devlet,milli şuur güçlü inanç ve liyakatli birey anlayışıyla en sağlıklı şekilde başarıya ulaştıracağını görüşünü taşıyoruz.

​   Türk Eğitim-Sen 

                                                                       Karaman Şube Yönetim Kurulu