Karaman Özel Selçuklu Hastanesinin düzenlediği muhtarlarla kaynaşma kahvaltısına, Karaman Selçuklu Hastanesi yönetimi, Konya Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Karaman muhtarları katıldı.
Kahvaltıda konuşan Karaman Selçuklu Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Canbal Karamanlı şehit Hakan Yılmaz'ı dün tekbir ve dualarla ilimizden ebediyete uğurladık diyerek; “Son aylarda doğu ve güneydoğuda artan terör olayları nedeni ile vatanımızı savunmak için kahramanca mücadele eden güvenlik kuvvetlerimizden, maalesef zaman zaman şehit haberleri gelmektedir. Kahraman vatan evladı olan Karamanlı şehit Hakan Yılmaz'ı dün tekbir ve dualarla ilimizden ebediyete uğurladık. Bu vesile ile tüm şehitlerimizle birlikte Karamanlı şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah bu ve benzeri acılar göstermesin. Milletimizin başı sağolsun.”

Kaliteli Sağlık Hizmeti Sunma Amacıyla Hizmete Başladı
Konuşmalarının devamında Özel Selçuklu Hastanesinin geçmişten bugüne kadar nasıl geldiğini anlatan Başhekim Canbal; “Sağlık sektörüne ilk adımımız 1995 yılında Konya da ilk özel poliklinik Unvanıyla İstanbul caddesinde özel Deva polikliniği, yine 1998 yılında Özel Konya Selçuklu hastanesiyle başladı.
2005 yılı temmuz ayında “Ailenizin Sağlık Merkezi” sloganıyla Karaman da yolan çıkan Özel Selçuklu Tıp Merkezi 2010 yılında Özel Selçuklu Hastanesi hizmet hayatına başlamıştır.
Karaman’ın en kıdemli özel hastanelerinden olan Özel Selçuklu Hastanesi kent ve bölge insanına kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla hizmete başlamıştır ve kapasiteli bir sağlık merkezi olarak hizmetlerine devam etmektedir. Daha iyi sağlık hizmeti alma ve sunabilme çabaları çerçevesinde ortaya çıkan özel sağlık kuruluşları arasında Karaman ve çevresinde geniş bir hasta potansiyeline ve üne sahip olan Özel Selçuklu Hastanesi şu an 54 yatak kapasiteli olarak süit, özel, normal oda şekillerinde temiz ve konforlu otelcilik hizmetiyle hastalarını misafir etmektedir.
Gösterimdeki slaytlar ile hastanemiz hizmetleri hakkında geniş bir bilgi sahibi olacaksınız.
Kıymetli muhtarlarımız…
Sizlere sunduğumuz indirim ve ücretsiz muayene kartlarımız ile daha önce özel hastaneye gitme imkanı bulamayan insanlarımıza, bunları ulaştırarak özel hastane konforunda hizmet alma imkanı bulmalarına vesile olacaksınız.
Sen ve ekibim adına bizlere o değerli vakitlerinizi ayırıp katıldığınız için teşekkür eder iyi günler dilerim” diye ekledi.

Toplumun En Küçük Birimine Ulaşmayı Hedefledik
Karaman Selçuklu Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Canbal’ın konuşmalarından sonra toplumun en küçük birimine ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Karaman Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay; “Bu kahvaltı programına katılarak bizleri onurlandırdığınız için hastanemiz adına teşekkür ederim. Bizler artık Karaman'daki her bireye, ferde ve aileye yani toplumun en küçük birimine ulaşmayı hedefledik. En doğru ve en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için hastanemizde tüm imkanlarımızı seferber ettik. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu tip programlarda yeni dostluklar edinmeyi ve her türlü paylaşımı rahatça yapabilmeyi umuyoruz. Paylaşım ve dostluk adına attığımız bu ilk adımda bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım ve hastanem adına tekrar teşekkür ediyor, afiyet olsun diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.