Yıllardır programında kayıp kişilerin bulunması için öncülük eden ve bugüne kadar birçok kaybın yakınlarıyla buluşmasını sağlayan Müge Anlı, yaşadığı deneyimlerden yola çıkarak bu sorunun çözülebilmesi için "Sevgi İzi" projesini geliştirerek Aralık ayında hayata geçirdi. 
Bu sosyal sorumluluk projesine Karaman’da birçok kişi ve kurum destek verdi. Bunlardan biri ise Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi oldu. Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi “Sevgi İzi” Projesine tam destek verdi. Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesinde gerçekleşen program ile bir kişiye daha sevgi izi yapıldı.
"Sevgi İzi", zihinsel engelli, Alzheimer ve benzeri rahatsızlıkları bulunan ve kaybolma ihtimalleri yüksek olan kişilere daha çabuk ulaşılmasını sağlayan bir proje. Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna "Sevgi İzi"ni belirten bir rakam işleniyor. Bu rakamla "www.benibuldular.com"a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda koldaki bu Sevgi İzi'ni görenlerin "www.benibuldular.com"a bildirmeleri halinde kişinin, yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor.