2002 yılında Karaman'da göreve başlayan Doktor Tacettin Çömen Uşak Devlet Hastanesi'ne atandı.

İlimizde 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Dispanserin' e ilk atama olarak göreve başlayan Doktor Tacettin Çömen, 3 yıl burada çalıştıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığının bu birimlerini lav etmesiyle, 4 Nolu Sağlık Ocağı'nda yeni görevine devam etmişti. Burada uzun yıllar hizmet veren Çömen, ayrıca 112 Komuta Merkezi'nde de görev almıştı. İlimizde Aile Hekimliği uygulamasına geçilmesiyle, sırasıyla Ayrancı Kavaközü, Merkez Kızılyaka Köyü ve en son olarak Sudurağı Kasabası'nda Aile Hekimi olarak hizmet vermeye devam etti. 

Doktor Çömen özellikle hizmet verdiği hastaları, meslektaşları, Milli Eğitim camiası ve arkadaş çevresi tarafından özverili, gayretli çalışması, tecrübesiyle, beyefendi kişiliğiyle tanınan ve çok sevilen bir şahsiyetti. En son gününde yakın dostları Karaman Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi ve Kemal Önder Demirkollu Doktor Çömen'i yalnız bırakmayarak, ayrıca memleketi de olan Uşak İline uğurladı.

Karaman Gündem ailesi olarak yakın dostumuz, arkadaşımız ve sonsuz destekçimiz olan Tacettin'i yeni görevinde başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.