Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl, İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanı İsmail Gültekin, Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz ile İŞKUR İstihdam Uzmanı Ekrem Kayacı'nın İlimizde gerçekleştirdikleri program kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, Karaman İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal, Meslek Oda Başkanları ile İşçi Sendikaları İl Yöneticileri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli seferberlik kapsamında illeri ziyaret ediyoruz. Bugün de burada il istihdamında karşılaşılan sorunları tespit edip topladığımız bu bilgileri Bakanlık'ta değerlendirerek bir çözüm noktasına gitmeye çalışacağız.” dedi.

Akyıl toplantıda, 7 Şubat 2017 günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı milli istihdam seferberliği kapsamında özel sektörlerde faaliyet gösteren işverenlere ilave istihdam için devlet tarafından verilecek teşvikler konusunda katılımcılar bilgilendirildi.