Yeşildere Belediyesinin talep örgütlenmesi sonucu yaptırmış olduğu ve 2010 yılında temeli atılan 155 konut 1 okul, 1 cami 4 dükkanlık bir ticaret merkezinin yapımı tamamlandı.Daha önce kurası çekilen 155 konutun hak sahiplerine anahtar teslim edilmeye başlandı.

Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak’tan alınan bilgiye göre  hak sahipleri konutlarının %1 KDV sini ve DASK sigortasını Karaman Ziraat Bankasında bulunan TOKİ hesabına 11.01.2013 Cuma günü mesai bitimine kadar paralarını yatırıp, konutlarının anahtarını Yeşildere Tarımköy konutlarında bulunan bürodan teslim almaları gerektiği bildirildi.

Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak konut sahiplerine sağlık ve mutluluk içinde güle güle oturmaları temennisinde bulunarak, bazı hak sahiplerinin anahtarını kendi eliyle teslim etti.

Koçak konutlarla ilgili açıklamasında;''3 Etap Tarımköy konutlarının 69 u dubleks 112 m2, 73 ü 108 m2 lik TK 10 tipi olmak üzere toplam 142 adet talep örgütlemesinin en kısa zamanda yapılacaktır. Bu vesileyletüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, saygı ve selamları sunarım'dedi.