Dijital alanda ihtiyacınız olan kategorilerde tüm ürünlerin en uygun olanını mukayese ile karşınıza getireceksiniz. Birbirinden farklı kategorilerde ürün, hizmet ya da kurum için siteleri dolaşmanıza gerek yok. Tüm bilgilere tek site üzerinden ulaşabilecek, kısa sürede dilediğiniz fiyatları ve teklifleri görebileceksiniz. Banka kredileri ile sınırlı olmayan, 50'nin üzerinde kategorilerde en cazip fırsatları görebileceğiniz oldukça faydalı bir sitedir. Bankaların sunduğu kredi faizleri, en cazip ödeme koşulları ve farklı detaylara ulaşabileceğiniz bir karşılaştırma platformudur.

Banka Kredi Kartlarında Mukayese

Bankalar tarafından sunulan bankacılık ürünleri her banka için ayrı duyurularla karşınıza gelebilir. İlk bakışta cazip gibi görünen kampanyaların ve size özel tekliflerin karşılaştırma yapıldığında çok da cazip olmadığını gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Bankaların özel ve devlet olarak ülkemizde 53 adet banka olduğunu düşündüğünüzde kredi kartı almak ve en cazip Halkbank taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi, kredi kartı tekliflerini görüntülemek üzere 53 bankanın resmi sitesini gezmeniz gerekecek. Bununla kalmayacak tek tek not almak zorunda kalacaksınız. Devir zamandan ve bütçeden tasarruf devridir. Bu nedenle artık zamanınızı harcamayacak tek site üzerinden kısa sürede en cazip kredi kartlarına ulaşacaksınız.

Banka Mevduat Faizlerinde Mukayese

Paranızı değerlendirmek adına mevduat hesaplarını incelemek istiyorsunuz ancak hangi bankanın daha cazip mevduat faizi verdiğini öğrenmek için 53 bankanın şubesini ziyaret etmek, müşteri hizmetlerini aramak ya da resmi web sitelerine giriş yapmak istemiyorsunuz. O halde şimdi banka mevduat faiz oranlarında mukayese zamanı, hemen dilediğiniz bankaların arasından size en uygun cazip mevduat faiz oranlarını görebilirsiniz.

Banka Kredilerinde Mukayese

Konut kredisi gibi banka kredi ürünlerini geniş kapsamlı birçok kredi türünü gösteriyor. Bu cazip kredi türleri arasından çekmek istediğiniz kredi tutarını, kredi vadesini, kredi toplam geri ödemesini ve dosya masrafı kesintilerini öğrenebilirsiniz. Bankaların web sitesine giriş yapmanıza gerek kalmadan tüm detayları tek site ile mukayese edebilirsiniz.

Banka kredi türleri;

  • İhtiyaç kredisi
  • Taşıt kredisi
  • Bireysel kredi
  • Kobi kredi

Daha birçok kredi türünde sizlere detaylı bilgi verecek geniş bir karşılaştırma platformu olacak. Banka kredilerine ek olarak dilediğiniz konut için yaptırmak istediğiniz sigorta hakkında da avantajlı sigorta teklifleri kategorisinden bilgi alabileceksiniz.

Sigorta Ürünlerinde Mukayese İle Cazip Tekliflere Ulaşın

Sigortacılık alanında hizmet veren kurum olarak Türkiye'de hizmet veren 54 sigorta kurumu mevcuttur. İstediğiniz sigorta türüne ulaşmak için 54 sigorta kurumunu araştırmanıza gerek kalmayacak. Artık her şey mukayese yapabileceğiniz sitede mevcuttur. Zamanınız sizlere kalacak ve zamanınızı sadece seçim yapmak adına kullanacaksınız. Yapmanız gereken istediğiniz sigorta türünü kategoride belirtmek ve mukayese butonuna basmaktır. Hemen en cazip teklifleri görüntüleyecek, dilediğiniz sigorta ile kendinizi, sevdiklerinizi, aracınızı, konutunuzu ve eşyalarınızı koruma altına alacaksınız.

Enerji Ürünlerinde Mukayese İle Cazip Tekliflere Ulaşın

Enerji ürünleri arasında yer alan rüzgâr tribünleri, güneş panelleri ve daha birçok ürüne kısa sürede en cazip fiyatlarla ulaşın. Kullandığınız enerji kaynaklarını da kendi enerjinizi de doğru kullanın. Birbirinden farklı yenilenebilir enerji ürünlerine ulaşmak için kapsamlı bir araştırma yapmanıza gerek kalmayacak. Dilediğiniz ürünlere, hizmetlere ve firmaların tekliflerine anında ulaşacaksınız.

Kahvenizi yudumlarken tek tuşla karşınıza gelen tüm verileri inceleyeceksiniz. Yüksek bütçelere son vererek, bütçenize en uygun olan teklifleri değerlendireceksiniz. Birçok aynı ürünün nasıl farklı fiyatlarla bulunduğunu gördüğünüzde daha bilinçli seçimler yapmayı ve mukayese etmeyi öğreneceksiniz. Firmalar tarafından sizlere sunulan hiçbir kampanyayı görmeyecek gerçek mukayese verilerine bakarak tercihinizi özgürce yapacaksınız.

GSM Operatörlerinde Mukayese İle En Cazip İnternet Paketi

GSM operatörleri tarafından sizlere sunulan birçok kampanya içerisinden en cazip kampanyaya ve fiyata sahip olan operatörü seçmek hakkınız. Farklı kampanya fiyatlarıyla sizlere sunulan bu faturalı hatların özellikleri arasında farklı hizmet, internet ve konuşma paketleri yer alıyor. Aynı hizmeti daha cazip koşullarda almanız adına şimdi mukayese etmeniz, en uygun pakete sahip olmanız anlamına geliyor. Konuşma paketleri, faturalı ve faturasız hatlar ve daha birçok hizmette mukayese edeceksiniz. Türkiye'de tek olan bu site ile tek bir ürün ya da hizmete bağlı kalmayacak, siteye abone olacaksınız. mukayese yapmadan ürün ya da hizmet dahi almayacaksınız. En güncel ve güvenilir bilgilere ulaşmak için siz de mukayese edin.