Karaman Devlet Hastanesi  82.Yıl Ek Binası’nda hizmet veren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’ni Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür  ve Müdür Yardımcıları ile birlikte ziyaret den İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Nuriye Ulu; yapılan faaliyetlerin üzerine daha başka neler yapılabilineceğini, bu çalışmalara neler ilave edilebilineceğini görüştü. Daha önce ebru sergisi yapan hastalarımız çok beğeni toplamış, uzun süre kendisinden bahsettirmişti. Şimdi ise ebru sanatının üzerine resim ve maket yapma dersleri alan hastalar; hem kendilerini geliştiriyor, hem de el becerilerini arttırıyorlar.

Toplum temelli hizmet veren Merkezimizde hastalarımız servisle evlerinden alınıp, mesai sonrası tekrar evlerine bırakılmaktadır. Ayrıca motive etmek amaçlı hazırlanan müzik dinletileriyle eğlenen hastalarımız, bu merkezde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Yaptığı TRSM ziyaretinde hoş bir sürprizle karşılaşan Ulu, TRSM’de verilen hizmetlerden ve orada çalışan personellerin ilgisini çok seven bir hastanın şiiriyle de çok duygulandı.

Memnuniyetini ve sevgisini işte bu şiirle anlatan hastamız başta olmak üzere; orada hizmet veren içten ve samimi ekibe teşekkür ederiz.