Ak Parti İlçe Başkanı Celalettin GÜNGÖRER ;

 "Hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan ve rehber kaynağımız Kur’ an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Mübarek Kadir gecesini idrak etmenin huzurunu ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz”

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir önemi ve anlamı olan bu güzel kandil günleri, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, içinde yaşamakta olduğumuz toplumun tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.
Bu mübarek gecede Allah'a açılan ellerin ve yapılan duaların, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz eder, hemşerilerimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın, Kadir Gecesi'ni kutluyorum.