TÜMSİAD Karaman Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu, 25.01.2012 tarihin de  saat 19.30 `da Merkez Hizmet binasın da yapıldı. Yönetim kurulu Başkanı Rıfat Karaulu güven tazeledi.
             Üyelerin çoğunluk katılımı ile gerçekleştirilen, Genel kurul da, Görev süreleri 2 yıl olarak belirlenen yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanı seçildi. Seçim için divan üyelerinin oylanması yapılarak başlayan kongre faliyet raporlarının okunması ve oylanması ile devam etti. TÜMSİAD kurucu başkanı Rıfat Karaulu yaptığı konuşmada;
        ‘’TÜMSİAD olarak, Herkese kucak açıyoruz, ülkemizin kalkınması’nda KOBİ`lerin önemli bir yeri olduğunu, Üyelerimizin iç ve dış pazarla yaptığı iş potansiyellerinin Ülkemize KDV ve Döviz kazandırma anlamına geldiğini, Ülkemizin kalkınması için hep birlikte çalışmamız gerektiğini ve Yönetime yeni katılan arkadaşlarımızın Tümsiad camiasına yeni bir canlılık sağlayacağına inanmaktayız. Tümsiad karaman Şubesi üyelerimize ve iş adamlarımıza daha verimli ve kaliteli hizmette bulunmalarını temenni ederek. Tümsiad Karaman şubemizin,  Kuruluşundan bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan, katkıda bulunan, Tüm kardeşlerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.’’ Dedi.  Tek liste ile seçime giden TÜMSİAD Karaman Şubesi delegeleri yeniden başkanlığa Rıfat Karaulu’yu seçti.
            TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Karaulu kapanış Konuşmasında;  ‘’2. Olağan Genel kurulun da sizlerin almış olduğu kararların,  Tümsiad Üyelerine, Karamanımıza, Ülkemize ve Tüm Dünya iş adamlarımıza hayırlı olsun.’’ Dedi.  Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutlayan Karaulu, ‘’Emeği geçen tüm kardeşlerimize bir defa daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmet de yarışıyor olmanızı da arzu ediyorum. Şu anda hazır bulunan Hazirun’a Genel Kurulumuza katılmayı arzu edip gelemeyenlere, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.  ALLAH’dan İş hayatınız da bereketli kazanç, Başarılarınızın devamını, Mutluluğu ve esenliği üzerinize olmasını temenni ederim.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.