KISACIK’TAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170’nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık mesajında;

“ Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakâr polis teşkilatının ve özellikle Karaman polisinin polis haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar” diliyorum.

VALİ MURAT KOCADAN POLİS HAFTASI MESAJI
Vali Murat Koca, 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile birim müdürleri ve teşkilatı temsilen polis memurlarını Makamında kabul etti. 

06 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 10.30’da Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Vali Murat Koca’ya 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi arz ederek, çiçek takdim etti. 

Vali Murat Koca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Polis Teşkilatı’ nın kuruluşunun 170. yıl dönümünde başta İl Emniyet Müdürü olmak üzere tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’ nı kutlayarak, sağlık ve başarılar diledi.