Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karaman İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyelerinden oluşan sporcularla bir araya geldi. Uğurlu, Türkiye genelinde dereceye giren sporculara altın hediye etti.  

Karaman İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinde düzenlenen ödül programına Başkan Uğurlu’nun yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Gençlik ve Spor Müdürü Kasım Aydoğdu, İŞ-KUR Müdürü Kenan Ateş, sporcular ve aileleri katıldı.
 Dernek idaresi adına konuşan Ali Semiz, “Öncelikle davetimizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederim. Daha önceki yerimiz kullanıma uygun değildi. Şimdi yeni yerimizde daha iyi hizmet veriyoruz. Bu konuda emeği geçen Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

 Başkan Uğurlu ise konuşmasında, “Sizleri yetiştirip bu güne getirenlerden Allah razı olsun. Sizin bu başarınız bizleri gururlandırıyor. Şundan emin olun ki elimizden geldiği sürece sizlere sürekli destek vereceğiz. Hepinizi kutluyorum. Sizlerle birlikte ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. 

 Konuşmaların ardından dernek idaresi, İşitme Engelliler Derneği’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Uğurlu’ya plaket sundu. Başkan Uğurlu ise farklı dallarda başarı gösteren öğrencilerden birinci olana tam, ikinci olana yarım ve üçüncü olana çeyrek olmak üzere altın hediye etti.