12 Ağustos 2011 Cuma günü Polisevinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN ve eşi Hanımefendi Sn. Muhsine KAHRAMAN, Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN'ın annesi Rabia ÖZTÜRK ve babası Ahmet ÖZTÜRK, Vali Yardımcısı Sn. Bilal ÖLMEZ ve eşi Sn. Hülya ÖLMEZ, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hulusi ÖZTÜRK, Karaman Huzurevinde kalan yaşlılar, SHÇEK'de kalan kimsesiz çocuklar ve  SHÇEK çalışanları katıldı.

Va
li KAHRAMAN yemek sonrası yaptığı konuşmasında huzurevinde kalan yaşlılara ithafen “Sizler bizlerin büyükleri, atalarımız anne babamız yerindesiniz dilerim ki her gününüz bu mübarek ayda olduğu gibi Ramazan tadında geçer.” Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklara yönelik devam ettiği konuşmasında ise “Değerli çocuklarımız anne babanız yok diye üzelmeyiniz bizler sizlerin anne ve babası sayılırız devlet her zaman sizlerin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

Yemek sonrası bütün konuklarını bir masa etrafında toplayıp onlarla sohbet eden Vali KAHRAMAN, Huzurevi sakinleri ile Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan öğrencinin okuduğu ilahilerle duygulu anlar yaşadı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Hanımefendi Sn. Muhsine KAHRAMAN ise proğramda bulunan annesi Rabia ÖZTÜRK ve babası Ahmet ÖZTÜRK'e bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Gerçekleşen sıcak ve samimi sohbetin ardından Vali KAHRAMAN ve eşi Hanımefendi Sn. Muhsine KAHRAMAN’dan adeta bir anne-baba sıcaklığı ve sevgisi bulan SHÇEK’daki çocuklar Vali KAHRAMAN ve Hanımefendi KAHRAMAN’ın etrafından sevgi çemberi oluşturdular.

Duygularını öğrendiğimiz Huzurevi sakinleri ise; “Bu mübarek günde bizleri birer evlat edasıyla kucaklayan Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN ve eşi Hanımefendi Sn. Muhsine KAHRAMAN’a teşekkür ettiklerini bildirdiler. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan kimsesiz çocuklar ise duygularını şöyle dile getirdi; “Bu mübarek günde bizleri de unutmayıp hatırladıkları ve adete birer anne ve baba gibi bağırlarına bastıkları için Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN’a ve eşi Hanımefendi Sn. Muhsine KAHRAMAN’a çok teşekkür ederiz” dediler. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.