Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN  görme engelli Mustafa YILMAZ , İşitme Engelliler Derneği Eski Başkanı Kadir EVCİ ve yönetim kurulu eski üyesi Mehmet KESİKTAŞ’ı  12 Ağustos 2011 günü saat 10.30’da Makamında kabul etti.  

Ziyarette ilahi okuma yarışmasında finale kalan  Mustafa YILMAZ ; Kanal 7 televizyonunda yayınlanmaya başlanan “Gönülden Sesler-En İyi İlahiyi Ben Söylerim” yarışmasının, 15-25 Temmuz 2011 tarihleri arasında Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde 3.000 kişinin katılımı ile  ön elemelerin yapıldığını, kendisinin  Konya’da yapılan İç  Anadolu Bölgesi ön elemelerinde  57 kişi içinde birinci olarak seçildiğini ,  İstanbul’da yapılacak olan finallere kendisi dahil 14 kişinin katılacağını ifade etti. Ve Karamanlı hemşehrilerimizi bütün operatörlerden 205 aday numarası yazıp, 2353'e mesaj göndererek kendisini desteklemelerini beklediğini söyledi. 

İşitme Engelliler Derneği Eski Başkanı Kadir EVCİ ise ziyarette yaptığı konuşmada ; "1990 Karaman doğumlu olan  Mustafa YILMAZ’ın görme engelli olmasına rağmen  bazı camilerde  müezzinlik yaptığını,  Karaman halkı tarafından tanındığını ve çok sevildiğini, YILMAZ’ın  Karaman İl Müftülüğü tarafından organize edilen görme engellilere Kur’an öğretimi organizasyonunda  Kur’an hocalığı yaptığını belirtirken, ulusal bir kanalda yapılan bu anlamlı yarışmada birinci olacaklarına gönülden inandıklarını ve bütün Karaman halkından görme engelli yarışmacı Mustafa YILMAZ’a destek beklediklerini."  söyledi.

Gerçekleşen ziyarette Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Mustafa YILMAZ'a girdiği bu güzel organizasyonda başarılar diledi. Vali KAHRAMAN, bütün Karamanlıların görme engelli yüreğinde derin muhabbet ve sevgi taşıyan hemşehrimiz Mustafa YILMAZ'a destek vermelerini istedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.