Şehit İbrahim Duran Konferans Salonu-Cep Sineması Açıldı.
Mevka Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Şehit İbrahim Duran Konferans Salonu & Cep Sineması; Karaman Valisi Sayın Süleyman KAHRAMAN, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Ahmet AKMAN, Sarıveliler Kaymakamı Eyyüp ÖZDEMİR, Taşkent Kaymakamı SayınTaner BİRCAN , Sarıveliler Belediye Başkanı Sayın Hayri SAMUR, Yargı Mensupları, Askeri Erkan, Komşu Belde ve İlçelerin Belediye Başkanları, İl Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreni saat 12.15 de başladı.
Kaymakam Eyyüp ÖZDEMİR yaptığı konuşmasında proje hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Daha sonra Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet AKMAN ve Karaman Vailisi Sayın Süleyman KAHRAMAN birer konuşma yaptılar.Konuşmaların tamamlanmasından sonra TRT Kurumu tarafından hazırlanan Endülüs belgeselinin Elhamra Sarayını anlatan bölümü izlendi.
Kaymakam Eyyüp ÖZDEMİR, Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN'a törenin tamamlanmasından sonra Sarıveliler ilçe merkezinde yapımı tamamlanan Anaokulu hakkında yerinde ayrıntılı bilgi verdi.
Vali Kahraman Sarıveliler Belediyesi'ni Ziyaret Etti
Karaman Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN ve beraberindeki heyet 13.12.2011 Salı günü Belediye Başkanı Hayri SAMUR’ u makamında ziyaret edip, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
       Vali Kahraman'ı, Belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Hayri SAMUR olmak üzere birim müdürleri ve personel karşıladı. Daha sonra Belediye Başkanı Samur, vali Süleyman KAHRAMAN ve beraberindeki heyet ile birlikte makamına geçtiler.
        Sarıveliler Belediyesi ve ilçe hakkında Vali Kahraman'a brifing veren Belediye Başkanı Hayri Samur yapılması düşünülen projeler ile ilgili bilgi verdi.