Polisevinde düzenlenen iftar yemeği sonrası Vali Murat Koca veda konuşması yaptı. Konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Vali Koca, birlik beraberlik içerisinde çalışmanın hizmet kalitesini artırdığını söyledi.

Vali Murat Koca konuşmalarının devamında şunları kaydetti:
“2012 Ağustosunda başladığım Karaman görevimi inşallah Pazar günü noktalıyorum. Yaklaşık 4 yıla yakın Karaman’a hizmet etmeyi nasip eyledi. Hep güzel günlerimiz oldu. Acısı olan günler var onları bir kenarıya bırakalım onlar önemli değil. Genel idarenin ilgilendiği bütün alanlarda elimizden geldiği kadar ülkemize ve ilimize hizmet başlıca edebimiz oldu. Hep üretmeye çalıştık, hep en iyisini yapmaya çalıştık ve ne kadar birlik beraberlik içerisinde çalıştıysak o kadar hizmetimizin kalitesi arttı. Bu birlik beraberlik devam ettiği müddetçe Karaman’a en güzel hizmetler yapılacak. Çok güzel birlik beraberlik olduğumuzu düşünüyorum. Örneklik teşhir edilecek bir 4 yıl bıraktığımı düşünüyorum.”

Hakkınızı Helal Edin
Veda konuşmasının sonlarına gelen Koca, “Niyetimiz hep halisti. İyi niyetli olarak bire şeylerin peşinde koştuk. Zaman zaman kaşım çatmış sesimin tonajı yükselmiş olabilir ama beni tanıyorsunuz bu yüzden bunlar kaprisim yüzünden olmamıştır. Eğer bir şeyler eksikse, yapılmıyorsa veya yanlış yapılıyorsa ben her zaman tepkili olmuşumdur. Karşılaştığımız olaylar karşısında zaman zaman tansiyonumuz yükseldi ama bunlar olabilir. Bu söylediklerimizi tatlı bir hatıra olarak burada bırakacağız. Ben çok güzel duygular ile ayrılıyorum. Hakkımı helal ediyorum ve bütün hemşerilerimizden de helallik diliyorum.” dedi.

Vali Koca’nın konuşmasının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardından, Vali Murat Koca, il protokolüyle tek tek vedalaştı.