Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy'a Veda Yemeği verildi.

İl Valisi Murat Koca Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Bekir Aksoy için verilen veda yemeğine katıldı.

Öğretmenevinde verilen yemeğe Vali Koca'nın yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kurum Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri katıldı.

Gecede konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy " Her ayrılık bir veda değildir. Kısa bir süre de olsa  Karaman'da görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Bir yıllık süre zarfında 13 yeni projeye imza attık. Burada başta Sayın Valimiz olmak üzere siz değerli kurum müdürü arkadaşlarımızın da desteği ile bu projeleri hayata geçirdik. Karaman'da çok güzel bir söz öğrendim "Kapımız Açıktır Girene, Lokmamız Helaldir Yiyene" ben Kastamonu ilinde de bir kapınız olduğunu unutmamanızı istiyor çalışma süremiz içinde şahsıma ve kurumuma vermiş olduğunuz desteklerden dolayı başta Sayın Valimiz Murat Koca olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum."dedi.

Vali Koca ise gecede yaptığı konuşmasında "Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimiz ülkemizin değişik illerinde görev alıyoruz. Asıl olan görev aşkıdır, gittiğimiz yerlerde hoş bir seda bırakabilmektir.  İlimizde gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınıza yeni görev yerinizde de  devam edeceğinizi ümit ediyorum. Çalışmalarınızdan  dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.
Konuşmaların ardından Vali Koca, başarılı çalışmalarından dolayı Bekir Aksoy'a plaket verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına plaketi ise Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz verdi.