Karaman-Konya Yolu üzerinde bulunan A.B ye ait olan ve vekâleten Ahmet Arslantaş’ın baktığı tarla hayvan atıklarından geçilmiyor. Karaman Konya yolu üzerindeki Mezbahane’de kesilen hayvan atıklarının çevredeki tarım arazilerine atılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. 
Tarlasının hayvan atıkları ile yıprandığını belirten Ahmet Arslantaş “Bu ne hal. Kesilen hayvanların atıkları tarlaya boşaltılıyor. Kime sordular. Tarlamızı ne kullanabiliyor, ne de ne satabiliyoruz. Şikâyet ettik dökmeyi bıraktılar attıkları pislikleri temizlemiyorlar “dedi. Karaman Konya yolu üzerindeki Mezbahane’de kesilen hayvan atıklarının çevredeki tarım arazilerine atılması arsa sahiplerinin tepkisine neden oldu.
“Tarla’ya Giremiyoruz”
Karaman’da A.B’ye ait olan araziye vekâleten bakan esnaf Ahmet Arslantaş, Konya yolu üzeri 7 km’de 22 dönümlük tarım arazisinin hayvan atıkları yüzünden kullanılmaz ve satılamaz hale geldiğini belirterek, “pislikten ve kokudan tarlamıza da giremiyoruz. Bir an önce yetkililerin bu duruma çözüm getirmesini istiyoruz” dedi.
Ahmet Arslantaş, tarım arazisinde iddiaya göre Konya yolunda faaliyet gösteren kesimhane’de kesime giren küçük ve büyükbaş hayvanların iç ve dış organlarından oluşan her türlü hayvan atıklarının, vekâletini yürüttüğü tarım arazisine boşaltılması ile arsa sahibi ile birlikte Belediye ve yetkili yerlere dilekçe sundu.
“Hemen Temizlensin”
Arslantaş, “Görüyorsunuz, tarlamızda artık kargalar, köpekler ve sinekler var. Çok pis ve dayanılmaz kötü kokudan giremiyoruz. Hayvan atıklarını gelişi güzel tarlanın her alanına boşaltıyorlar. Biz her gün tarlamızda nöbet mi tutacağız. Nasıl takip edeceğiz. Tarlayı ne sürebiliyor, ne kiraya verebiliyor ne de satabiliyoruz. Bir an önce bu rezilliğin kalkmasını ve temizlenmesini talep ediyoruz. Yetkililerden çözümü acil bekliyoruz. Duyarsız kalınmasın” diyerek tepkilerini dile getirdi. 
‘’Bu Pisliği Ortadan Kaldırın’’
Arslantaş bu atıkların bir an önce temizlenmesi gerektiğini belirterek ‘’ Daha önce şikâyet ettik hayvan atıklarını dökmeyi bir müddet bırakmışlardı, şimdi tekrar başladılar. Biz temizlemelerini istedik onlar bırakın temizlemeyi yeniden pislik dökmeye başladılar. Buradan yetkililere sesleniyorum bu pisliği ortadan kaldırın’’ dedi.