Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Abay son güncel konuları değindiği bir basın açıklaması yayınladı. Abay açıklamasına Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.'' sözüyle başladı. Açıklamasının devamı ise şöyle;
''Bu sözler tüm Karamanlı halkımıza bir çağrıdır.
Türkiye Cumhuriyeti bu güne kadar hiç maruz kalmadığı kadar hain odaklarının,dillerinde ve ellerindedir.Türk devletinin BAYRAĞI değişsin deniyorsa,uğruna nice canlar feda edilmiş,kanlar akıtılmış bu şanlı BAYRAK eleştiriye açık hale getirilmeye çalışılıyorsa bütün olmak,bir olmak zorundayız.
Zaman birlik zamanıdır!!


Yüzyıllarca gururla dile getirdiğimiz Türklüğümüz etnik unsur haline getirilmeye çalışılmaktadır.Türkler şanlı bir MİLLETTİR.Türkiye 36 etnik unsurdan oluşan bir mozaik değildir. Türkiye Cumhuriyeti ebru sanatı gibidir.Renkler birbirleriyle kaynaşarak bu güzel devleti meydana getirmiştir.  İMANIYLA,MİLLİYETÇİLİĞİYLE,CANIYLA KANIYLA BU DEVLETİ KURAN MİLLETE ''TÜRK MİLLETİ'' DENİR. Başka bir ithamda bulunanlar ya gaflettedir yada aleni hain. Bu zevatlara karşı gelmenin, göğsümüzü siper etmenin tam zamanıdır. Şairinde dediği gibi ''Toplu vurdukça yürekler,onu hiç bir top sindiremez''.Toplu vursun yüreklerimiz.
Zaman birlik zamanıdır.


Bölücü başı ile masaya oturulup pazarlık yapılmaktadır. Devletimiz pkk denilen köpeklere peşkeş çekilmektedir.Mecliste bu köpekler devletin parasıyla beslenmektedir.Bunlara izin mi vereceğiz.Elbette hayır!Bir olalım birlik olalım.
Zaman birlik zamanıdır!


Türkiye,Yarı Başkanlık Sistemiyle,eyaletlere bölünmek istenmektedir. Toprak bütünlüğümüz tehlikededir.Büyük Orta Doğu Projesinin uygulanmaya çalışıldığı bu dönemde Türk devletini bu hainlere mi bırakacağız.Özerk kürdistan naraları atanlara,ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı bir olmalıyız.Birlik olmalıyız.Unutulmasın ki Hakkari de TÜRKTÜR,Diyarbakır da !
Zaman birlik zamanıdır!


Kabil misali sırtımıza vurulan hançer bizi yaralamakta, birliğimizi bozmaktadır.Bizleri ayırmak isteyen,aramıza nifak sokmak isteyen hain odaklarına hep birlikte cevap verelim. Tarihimiz birliğin tarihidir.
Biz ki Müslümanların sancaktarları,
Biz ki 7 düveli dize getirmiş şanlı millet,
Biz ki dünyaya nizam veren ceddin torunları…
Haydi Karaman zaman birlik zamanı!'' diye ekledi.