Adnes şirketi sahibi Adem Güneş’in ev sahipliğinde Utrecht’te gerçekleşen seminerde, 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler belirlendi. HOKAF Başkanı Mustafa Duyar, geçtiğimiz ay, içerik olarak çok farklı bir ‘Çanakkale’ programı düzenlediklerini; katılımcıların yoğun ilgisi ve memnuniyetinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

HOKAF’IN 2016 ÇALISMA PLANI HAZIR
Toplumumuzun taleplerine göre program(lar) tertip etmeyi düstur edindiklerini söyleyen Duyar, “Nasip olursa bu yılsonuna kadar bazı programları organize etmeyi kararlaştırdık. Bu yıl ilk kez düzenleyecek olduğumuz, ‘1.HOKAF Geleneksel Futbol Turnuvası’nı Utrecht kentinde gerçekleştireceğiz. Ramazan ayında iftar programımız olacak.  “HOKAF çocukları sevindiriyor” yardım kampanyamız olacak. Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak katılacağı konferans düzenleyeceğiz. Öte yandan kadın kollarımızın bir etkinliği de düzenleyeceğimiz faaliyetlerimiz arasında.” açıklamasında bulundu.
Öte yandan Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF), yönetim kurulunda bazı değişiklikler yaptı. Buna göre HOKAF’ın yeni yönetim kurulu isimleri ve görevleri şöyle:

Başkan: Mustafa Duyar, Başkan yardımcı: İlhami Gülmüş, Hasan Güzel, Gülseren Kuş, Genel sekreter: Ayhan Tonca, Sekreter – Muhasip: Muzaffer Çetin, Basın ve Yayın Başkanı: Mehmet Ali Topcu, Basın ve Yayın Başkan Yardımcısı: Mahmut Eröztürk, Sosyal medya sorumluları: Hasan Güzel, Havva Naz Kara, Kadın Kolları Başkanı: Safiye Baytekin, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı: Havva Naz Kara, Gençlik Kollar: Ramazan Büyükçelik, İşadamları Komisyonu Başkanı: Adem Güneş, Amsterdam Bölge Başkanı: Ahmet Can, Eğitim ve Kültür Başkanı: Ali Kondu, Mütevelli heyeti / denetim: Mehmet Kabakyer, Teşkilatlanma / köy dernekleri: İlhami Gülmüş, Erkan Özçelik, Araştırma ve Geliştirme (ARGE): Şenay Tosun, Faaliyet sorumlusu / koordinatörleri: Hasan Güzel, Erkan Özçelik, Recep Boylu.
Danışma Kurulu: Ali Yağcı, Cemal Şimsek, Nusret Öksüz, Murat Ay, Kamil Saygı,
Fadime Örgü, Tuğba Harmankaya.

Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
Rotterdam – Hollanda