Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, Kaymakamlık ve Şeyh Edebali Üniversitesi Edebali Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu öncülüğünde Afrin’e düzenlenen operasyon için destek yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Gölpazarı İlçe Emniyet Amiri Öner Sevük, Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Kaçmaz, , siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölpazarı Atatürk Anıtı önünde açılan dev Türk bayrağı sonrası yürüyüşe geçen Gölpazarlılar yürüyüşte sık sık sloganlar attılar. Yürüyüş, Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı önünde son buldu. Burada bir konuşma yapan Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu’nun da (ÖSO) desteğiyle birlikte yürüttüğü Afrin Operasyonu’nun 27’inci gününde hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına başları sağlığı dileklerin söyledi. Duman, "Bugün yapılan yürüyüşte gencisiyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle tüm halkımız büyük bir katılım gösterdi. Bu katılım bizleri oldukça memnun etti. Tüm halkımız, milli güvenlik ve devletinin bekası için Mehmetçiğinin yanında olduğunu coşkulu bir katılımla gösterdi" dedi.