Bölgesel Amatör Ligi’nde lider olan Ağrı 1970 Spor, Pazar günü yapılacak olan 1955 Batman Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde çıktığı 4 maçtan da galip gelerek liderliğini sürdüren Ağrı 1970 Spor, Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda 1955 Batman Spor ile karşılaşacak. Ligde yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Ağrı 1970 Spor’da tek hedef 3 puan almak.

Maç hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor basın sözcüsü Fehmi Afşin, “Pazar günü oynayacağımız Batman 1955 Spor maçını iyi bir galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu anlamda hafta boyunca takımımız iyi hazırlandı, inşallah iyi bir sonuçla döneriz. İyi bir hava yakaladık, dörtte dört yaptık. Tüm takımımız ve teknik ekibimiz yönetim, taraftar bu yıl şampiyonluğa kilitlendi. Adım adım yürüyoruz yeter ki taraftarımız bizleri yalnız bırakmasınlar. Ağrı’nın değerli iş adamı İbrahim Çeçen, Valimiz Süleyman Elban, Milletvekilimiz Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanımız Abbas Aydın ve tüm ildeki bürokratlarımıza şükranları sunuyorum. Bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemesinler, inşallah bu takımı şampiyon yapacağız” dedi.