Balıkesir’in Ayvalık ilçesine kısa bir süre önce atanan Kaymakam Gökhan Görgülüaslan,ilçede bulunan gazete temsilciliklerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ihlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Suat Salgın ile ekip arkadaşları tarafından karşılanan Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’ın samimi kişiliği, geniş vizyonu ve tam bir devlet adamı duruşuyla dikkatleri üzerinde topladığı ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

İHA’nın çalışmaları konusunda Salgın’dan bilgiler alan Kaymakam Görgülüaslan, Ayvalık’ın tüm değerleriyle birlikte yönetilmesi gerektiğine işaret etti.

Hedefinin ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve halkın her kesiminden vatandaşların da katılımlarıyla, karşılıklı diyaloglarla ilçedeki temel sorunların çözümlenmesine katkı vermek olduğunu kaydeden Gökhan Görgülüaslan, Ayvalık’ın tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle de ayrıcalıklı bir kent olduğuna dikkat çekti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ardından Kaymakam Görgülüaslan, temsilcimiz Suat Salgın ve arkadaşlarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.