İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından verilen talimatla belediyede işçi ve hizmet alım yoluyla çalışan personellere ödeme yapılarak Kurban Bayramı’nı daha rahat geçirmeleri sağlandı.

Ödeme takvimleri farklı olan çalışanlardan, maaşını ayın başında alacaklara maaşlarının tamamı verilirken 10’undan sonra alacaklara ise avans yoluyla ödemeleri yapıldı. Çalışanına maaşını bir gün bile geciktirmeyen İzmit Belediyesi bu ödemeyle bir kez daha personelinin yanında olduğunu, en rahat koşullarda bayram geçirmesini istediğini göstermiş oldu.

Çalışanların gerek maaşlarının gerekse avanslarının bayram öncesi hesaplarına yatırıldığını belirten Belediye Başkanı Doğan, “Biz milletimizin kuruşunu ziyan etmeden yine onlar için harcayan bir belediyeyiz. Her konuda olduğu gibi çalışanlarımızla ilgili konularda da gereken hassasiyeti gösteririz. İzmit Belediyesi’nin hiçbir çalışanı maaşını bir gün bile geç almamıştır. Hatta bayramlarda aileleriyle birlikte rahat bir bayram geçirebilmeleri için gününden önce ödemeleri yapılmıştır. Her birine emekleri için teşekkür ediyor, çalışanlarımızın bayramda paralarını aileleriyle birlikte güle güle harcamalarını diliyorum” dedi.