Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avni Akyol İlkokulu’nda eğitim gören özel çocukları ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve ilçe yöneticileriyle İstasyon Mahallesi’nde bulunan Avni Akyol İlkokulu’nda eğitim gören özel çocukları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ziyaret etti.

Özel çocukların eğitim gördüğü sınıfları ziyaret ederek sohbet eden Başkan Üzülmez, özel çocukların isteklerini geri çevirmeyen Başkan Üzülmez, gösterilen ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Bir özel öğrenci Başkan Üzülmez’in yakasında ki Türk Bayrağı rozetini istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Başkan Üzülmez, rozetini çıkararak memnuniyetle hediye etti.

Ziyarette duygularını dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Onların gözlerinde ki mutluluk bizleri de mutlu etmektedir. Özel çocuklarımıza gereken bütün destek sağlanmaktadır. Bizler için önemli olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almasıdır. Özel çocuklarımızın daha fazla ilgiye ihtiyacı vardır. Bugün buraya gelerek onların sevgilerine karşılık vermeye çalıştık. En güzel birlik ve beraberlik yürekten sağlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan düzenlenen bir programda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’den küçük gelen tekerlekli sandalyesinin değiştirilmesini isteyen Zehra Kuru’nun isteği yerine getirilerek, Belediye Başkanı Üzülmez’in talimatı ile alınan tekerlekli sandalye Zehra Kuru’ya teslim edildi.