Eskişehir’in Esentepe Mahallesinde yaşayan bir gurup vatandaş, yolların çamurlu ve bozuk olaması sebebiyle bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi sakinleri, Hacı Kadir Camisinin önünde Cuma namazı çıkışında bir araya gelerek bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Mahallenin sokaklarında yolların bozuk, çamurlu ve pis olduğunu söyleyen mahalle sakinleri Tepebaşı Belediyesine defalarca bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade ettiler.

"Sokakların bozuk ve çamurlu olması Mahallemiz insanlarını mağdur etmektedir"

Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Şaban Dursun, sokakların yollarının bozuk, çamurlu ve çöplerin görülmesinin mahalle insanlarını mağdur ettiğini ifade etti. Dursun, "Bugün burada Esentepe Mahallesi’nin problemleri için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sokakların bozuk ve çamur olması, bazı sokaklarda çöpler görülmesi, Esentepe Mahallemiz insanlarını mağdur etmektedir. Tepebaşı Belediyesi’ne mahallemizdeki sokakların durumunu defalarca bildirdiğimiz halde, bugüne kadar hiçbir sonuç alamadık. Tepebaşı Belediyesi şimdiye kadar bazı bozuk sokaklarda sadece yama yapmış, bu yamalarda zaman içerisinde tekrar boş ya da yağmur yağdığında su dolu çukurlar haline tekrar gelmiştir. Mahallemize gelmeyen hizmet sebebiyle sokaklarımızdaki çamur mahallemizin alışılagelen bir sorunu olmuştur" şeklinde konuştu.